0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Corinne
Gevraagd op 13 september 2019 20 37
50 bekeken

Ik ben een vrouw, met het oog op een nieuwe man in mijn leven recent op alle SOA’s getest en alles bleek goed. Wel een afwijkend uitstrijkje pap3a2 waarvoor afgelopen dinsdag kolposcopie en biopten.Hoewel je ongeveer een week geen gemeenschap mag hebben hebben wij dat de volgende dag wel gedaan. Voor het eerst met elkaar en onbeschermd. Wel had hij eventjes een condoom om. Nou heeft mijn vriend een dag later ineens jeuk en irritatie aan zijn penis. Kan dat nog van de stoffen zijn die tijdens onderzoek gebruikt waren? (wrs azijnzuur, jodium, zilvernitraat)of kan het een schimmelinfectie zijn ( waar ik zelf trouwens geen klachten van heb) of latex allergie? Ik vind het zo vervelend voor hem en hoop dat het vertrouwen hierdoor niet geschaad wordt.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 13 september 2019 20 40
Privé antwoord

Dat was natuurlijk wel een beetje dom. Het is niet voor niets dat je een week geen gemeenschap moet hebben. Hij zou even naar de huisarts moeten gaan.Die kan dat iets voorschrijven tegen de irritatie

Gemarkeer als spam
Geschreven door Corinne
Beantwoord door 14 september 2019 11 19
Privé antwoord

Dankjewel voor uw antwoord. Nee het was idd niet zo slim, maar ja... Ik had er ook helemaal niet aan gedacht dat ook hij last ervan kon krijgen. Zou het ook niet een schimmelinfectie kunnen zijn of kan dat niet de volgende dag al klachten geven. Zelf heb ik helemaal nergens last van.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 september 2019 17 12
Privé antwoord

Mogelijk...

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB