Answer Question
Categorie:
0
0

Goedemiddag,

26 maart heb ik seks gehad met condoom alleen die was gescheurd. Ik ben wel aan de pil, zat toen in mijn 6e week (dus einde 2e strip) toen ik 1 was vergeten, drie dagen voor de seks. Deze had ik ook niet extra of binnen 12 uur ingenomen. Doordat de condoom was gescheurd heb ik de morning afterpil genomen, gelijk de dag erna. Ik vroeg me af of ik ook nu mijn stopweek kon inlassen, zomaar in de 8ste week? (3e strip)? Ik maak me erg zorgen of ik zwanger zou kunnen zijn en kan niet wachten te testten, ondanks me is verteld dat zwanger zijn bijna niet mogelijk is. Kan ik nu een stopweek midden in mijn derde strip inlassen zonder enkele gevaren toch zwanger te raken iod? Ik weet dat de pil momenteel niet betrouwbaar is door de map.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 6 april 2019 16 36
26 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

De MAP was helemaal niet nodig geweest. Als je de pil doorslikt is het geen probleem als je een pil vergeet. Doordat je de MAP echter hebt genomen ben je dus niet meer beschermd door de pil.
Jr kunt nu gewoon een stopweek inlassen. Dat is verder geen probleem. Na de stopweek, als je weer met de pil start ben je weer beschermd

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 6 april 2019 17 23
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB