Answer Question
0
0

Ik heb sinds 2 weken onveilige seks met mijn vriend. Ik slik de pil al een tijdje elke dag. Niet altijd op hetzelfde tijdstip soms zit er een uurtje verschil in dit is niet erg toch? Ik heb over het algemeen al vrij snel een opgezette buik maar nu merk ik dat de onderkant van mijn buik het meest is opgezet. Ik slik de pil contstant door dus ik heb geen idee of ik ongesteld wordt of niet. Verder plas ik de laatste 3 dagen meer dan normaal. Ben ik zwanger?? Ik durf geen zwangerschapstest te doen. Ik ben nog 16 dus ben echt advies nodig!

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 28 maart 2019 18 14
81 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik snap het niet helemaal, je zegt dat je sinds twee weken onveilige seks hebt maar slikt toch de pil? Als je de anticonceptie pil slikt ben je bijna helemaal beschermd tegen zwangerschap en zou de kans echt nihil zijn. Ik ben zelf ook erg jong, maar haal en doe gewoon de zwangerschapstest, je zult er toch ooit achter moeten komen en anders maak je jezelf alleen maar gek. Na ongeveer 19-21 dagen na de onveilige seks, die naar mijn mening uit jou verhaal er niet is geweest als je correct de anticonceptie pil slikt, kun je het testen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Fleur
Beantwoord door 28 maart 2019 19 03
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Met onveilige seks bedoel ik zonder condoom, dus alleen de pil. Maar het is dus niet erg als ik de pil niet elke dag op hetzelfde tijdstip neem maar er af en toe een uur tussen zit?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 28 maart 2019 19 05
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Niet zolang er meer dan 12 uur over de tijd zit dat je hem normaal neemt. Als je correct de pil gebruikt en de stopweek niet langer dan zeven dagen maakt zou de kans nihil zijn dat je zwanger bent maar zoals je weet is de pil niet 100% veilig. Als je er mee in je hoofd blijft zitten wat ik heel goed begrijpt zou ik gewoon de zwangerschapstest doen, de kans is heel groot dat er niet zwanger uit komt, en dan weet je het zeker!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Fleur
Beantwoord door 28 maart 2019 19 36
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

***niet zolang er NIET meer dan 12 uur over de tijd zit dat je hem normaal inneemt, als je hem altijd om 9:00 inneemt is het niet erg als je hem om 10:00 of 17:00 diezelfde dag inneemt.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Fleur
Beantwoord door 28 maart 2019 19 38
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB