Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Lola
Gevraagd op 29 april 2020 23 18
27 bekeken

Ik heb nu ongeveer 3 dagen een heel doof gevoel in mijn keel, dit uit zich vooral als ik doe kauwen dat ik op een gegeven moment het eten niet meer voel en dan ben ik heel bang dat ik mij bijv. verslik of dat ik stik in iets zonder dat ik het door heb.

Ook heb ik vaker na het eten een brok in mijn keel en af en toe ook gewoon op een random moment dat ik een brok in mijn keel heb, dit duurt meestal 30 minuten tot 1 uur tot dat het helemaal weg is getrokken.

En nu heb ik dus even op google gezocht (hele domme keuze) maar toen kwam ik allemaal bij ernstige ziektes uit zoals keelkanker en mondkanker, en nu heb ik mijzelf dus ook wijs gemaakt dat ik keelkanker en of mondkanker heb.

Dus nu leef ik in behoorlijk angst om dat te hebben, wat natuurlijk heel dom is omdat ik een meid van 20 jaar oud ben, wel rook ik al een aantal jaren, maar ik drink zelde alcohol, dus ik val wel in de risico groep.

Maar 3 dagen geleden begon het gevoel in mijn keel en nu is het ook verplaatst na mijn gezicht, dat het daar heel erg doof aanvoelt, ik voel het wel maar een beetje vaag, en mijn benen af en toe, maar deze trekt wel vaker weg maar mijn keel en gezicht niet!

Ik ben verder ookal vaker bij de huisarts geweest voor stress gerelateerde aandoeningen, en hierdoor heb ik een paniek en angststoornis opgebouwd, dus ik heb wel vaker aanvallen door de stress.

Maar nu wou ik hiervoor morgen na de huisarts maar dat mocht niet van mijn ouders, omdat zij dit onzin vonden maar ik maak mij er toch wel zorgen over!

Ook heb ik een foto bijgevoegd waarop te zien is dat het achterste gedeelde van mijn keel een beetje geelsig is met een rare bloemkoolachtige gezwel aan het zacht gehemelte, hierdoor denk ik ook natuurlijk keelkanker (gezwellen).

Maar ik vraag mij af of dit door stress kan komen, en wat ik dan zowel kan doen om ervoor te zorgen dat ik mijn gevoel weer terug krijg, want ik vind dit behoorlijk beangstigend.
En het liefste vanuit thuis, maar als mij wordt aangeraden om na de huisarts te gaan moet dat maar!

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 30 april 2020 12 15
Privé antwoord

Ik denk dat het toch vooral stress klachten zijn. Hyperventilatie. Met 20 jaar hoor je niet in een risicogroep voor keelkanker. Je maakt jezelf bang.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB