0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 7 februari 2017 22 11
3255 bekeken

Mijn zoon van net 2 is onderuit gegaan en op zijn hoofd gevallen. Naast een flinke buil op zijn voorhoofd, een bloedneus en een tand door zijn lip leek alles in orde, hij vertoonde geen verschijnselen van een hersenschudding. Een uur later hebben wij hem in bed gelegd voor zijn middagslaapje en na 2,5 uur werd hij wakker met 38,8 graden koorts. Wel verder levendig, zin om te spelen en redelijk gedronken en gegeten. Hij hoest ook flink (deed hij al voor de val). Is dit toeval en is het de griep die direct na de val is komen opzetten of kan hij koorts door de val hebben gekregen en is er iets anders aan de hand?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 7 februari 2017 22 45
Privé antwoord

Dat is een moeilijke vraag. Het kan een virusinfectie zijn, maar wellicht toch verstandig om even de huisartsenpost te bellen

Gemarkeer als spam
Geschreven door Joost
Beantwoord door 17 juni 2018 22 06
Privé antwoord
Hier hetzelfde, na val 39.4 graden koorts. Volgens arts kan er geen verband tussen zijn. Eerder andersom; door koorts kun je vallen. Wij zagen echter voor de val geen bijzonderheden. Wekadvies om de 3 uur.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 3 februari 2019 9 08
Privé antwoord
Hier ook zo. Flinke val, buil op het hoofd, hoofdpijn en uren later flink braken, maar ook koorts. Wekadvies: zoon moeilijk wakker te krijgen en niet alert. In de volgende ochtend 40.2 graden koorts. We kregen alleen een wekadvies en paracetamol. Het zou mogelijk toevallig ook een virusje zijn. (terwijl er voor de val geen enkele aanwijzing voor was, ook niet verkouden bijv.).

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB