klacht huisarts

Reageren
0
0

ik heb een huisarts waar ik niet over te spreken ben. de assistentes zijn kortaf, grof en negeren je. de arts neemt geen tijd, neemt je niet serieus, zegt dat je een aansteller bent en dan sta je weer buiten. een klacht indienen heeft geen nut, iedereen houdt daar elkaar de hand boven het hoofd en als je klaagt wordt je helemaal niet meer geholpen. ik wilde naar een andere huisarts, maar nergens nemen ze nieuwe patienten aan. ik heb daar wel uitgelegd wat mijn situatie is, maar ik kan nergens terecht. ook heb ik de zorgverzekering gevraagd wat ik moet doen, zij zeggen dat ik met de huisarts in gesprek moet, maar dan wordt het alleen maar erger en ze luisteren niet,. er zijn veel patienten die klachten hebben over die praktijk, maar ze doen er niks aan. als je iets vraagt aan de balie, lachen ze je gewoon uit en moet je nog langer wachten. wat kan ik nu doen om bij een normale huisarts terecht te kunnen?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 27 juli 2015 18 02
96 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat is een vervelend probleem.
Maar in eerste instantie zou je inderdaad het gesprek met de huisarts aan moeten gaan. Je kunt blijkbaar niet wisselen van huisarts omdat ze geen nieuwe patiënten aannemen. Als dit gesprek niets oplevert, neem dan weer contact op met de zorgverzekeraar. Die kan namelijk ook bemiddelen ofwel bij je huisarts en om toch een andere huisarts te vinden.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 27 juli 2015 18 44
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hier nog iemand met hetzelfde probleem. Zijn we bij dezelfde huisarts? ?
Ik wilde een afspraak met de arts om het te bespreken, werd ik door de assistente afgesnauwd dat de huisarts wel andere dingen te doen heeft! Ik kon een klacht indienen en jawel hoor, mijn huisarts is de klachtenfunctionaris. Nou, ik dus een brief geschreven, krijg ik daarna de reactie dat de ernst van de situatie niet wordt ingezien en dat het probleem bij mij ligt!!!! Dus ik had de zorgverzekeraar gevraagd wat ik moest doen, of zij konden bemiddelen of zo. Daar houden zij zich niet mee bezig, ik kon zelf een andere huisarts zoeken en me over laten schrijven als ik niet tevreden was. Maar een andere huisarts kan dus niet! Ach, ik heb me erbij neergelegd dat er niemand is die me wil en kan helpen. Dat geeft een stuk rust. En ik neem mezelf voor dat alles een reden heeft, als onze tijd gekomen is dan gaan we, met of zonder huisarts! Dit praat niks goed, maar als je zo behandeld wordt dan laat het allemaal maar zitten!!!!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Sandra
Beantwoord door 28 juli 2015 10 32
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]