klachten

Reageren
0
0

Ik ben zojuist bij huisarts geweest ivm vage klachten : Veel boeren, buikpijn bovenbuik en maag, zware benen, spasme gevoel in keel, (spier???)pijn tussen schouderbladen en nek (merk dit bv als ik mijn nek naar voren of achter buig) en vermoeid gevoel. Ook veel gapen. Merk ook dat mijn rusthartslag nu meer tegen de 85 aan zit. Met momenten ook een licht gevoel in hoofd. Weinig energie.
Ik moet wel zeggen dat ik nu ook voor de 5de x in 1,5 maand tijd mijn menstruatie heb..
Het is nu zelfs zo erg dat ik dus denk dat dit allemaal komt vanwege pijn aan tandvlees aan de bovenkant van mijn mond (als ik erop druk).. hiervoor moet ik 7 juni naar tandarts.

Dokter heeft aan buik gevoeld, zegt wss maagonsteking. Maar ik ben weer dom geweest en heb opgezocht en deze symptomen kunnen dus ook bij hartproblemen horen.. Nu ga ik natuurlijk weer ervan uit dat dit het geval is bij mij ..

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 29 mei 2024 14 38
31 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je noemt al meerdere redenen voor je klachten en gaat dan vervolgens nadat je bij de huisarts bent geweest eerst googlen en vervolgens advies vragen op een forum waar ook geen artsen zijn of onderzoek mogelijk is......
Heb je je huisarts ook verteld over je menstruatie?
Want dat kan ook een hele grote reden voor je klachten zijn, naast wat je huisarts heeft vastgesteld.
Als het je hart was,had je huisarts echt die diagnose wel gesteld!

Gr Suus

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 29 mei 2024 16 36
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]