0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 3 maart 2017 19 32
2137 bekeken

18 jaar, Man

Ik werd vandaag wakker met een stekende pijn in mijn perineum. Het voelde alsof mijn huid gewoon gevoelig was en het maakte lopen onprettig.
Wat mij ook opviel is dat mijn sperma ineens heel klonterig is en alleen nog maar druipt. Dit doet geen pijn en urineren doet ook geen pijn.
Een paar dingen die ik wil benoemen:

Ik ben nu een paar week bezig met een dieet waarin ik veel water drink en veel proteïne binnenkrijg.

Ik heb de dag voor het probleem een nieuwe krachttrainingsoefening gedaan voor mijn schouders waar ik misschien een verkeerde houding bij heb kunnen gehad.

Ik maak al jaren gebruik van de techniek waarbij men het perineum indrukt voor het klaarkomen om zo uitloop van sperma te voorkomen. Ik weet nu niet of dit schadelijk is.

Ik weet niet of ik het nu nog een paar dagen moet aanzien om te kijken of het niet gewoon een gescheurde spier is of dat ik me ernstige zorgen moet maken.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 maart 2017 20 06
Privé antwoord

“Ik maak al jaren gebruik van de techniek waarbij men het perineum indrukt voor het klaarkomen om zo uitloop van sperma te voorkomen.” Ik zou daar maar eens snel mee stoppen. Je veroorzaakt zo namelijk stuwing in je zaadleider en eventueel de prostaat. De stekende pijn kan daar dus door veroorzaakt worden. Dat je sperma wat klonterig is, kan door het dieet komen. Kijk het even een paar dagen aan. Als de klachten aanhouden, ga dan naar de huisarts.

Ben er inderdaad onmiddellijk mee gestopt maar ik maak me nog steeds erge zorgen. Komt dit vaker voor? Wanneer deze symptomen voorkomen, zijn deze dan vaak blijvend, of is dat moeilijk te zeggen?
(smones at 3 maart 2017 20 48)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 maart 2017 22 28
Privé antwoord

Dat is een moeilijke vraag waar ik zo 1-2-3 geen antwoord op heb. Doorgaans herstelt dat weer.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB