Kloppingen in buik en veel rugpijn

Reageren
0
0

Sinds anderhalve dag heb ik last van kloppingen in mijn buik, vage pijn in mijn buik op verschillende plekken en veel pijn in mijn onderrug en wat last van mijn darmen. Als ik dat opzoek op internet zou ik te maken kunnen hebben met een buikaneurysma. Of misschien zit er gewoon een buikgriepje dwars. Maar ik probeer ook zwanger te raken en dan zou nu ongeveer de innesteling plaats vinden. Het zou ook kunnen dat het weer wordt afgebroken en dan ik alsnog ongesteld moet worden, dat is namelijk al vier keer eerder gebeurd. Ik heb afgelopen winter ook een echte miskraam gehad, daardoor ben ik wat onzeker en bezorgd geworden over allerlei lichamelijke zaken en ben gestresst (waar je natuurlijk ook buikpijn van kan krijgen)
Moet ik naar de huisarts voor die kloppingen in mijn buik?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door thestressedmouse
Gevraagd op 28 juni 2021 10 12
125 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hey,

Je noemt zelf al 4 verschillende mogelijke oorzaken van je klachten.
Zo lastig is het dus online een diagnose te stellen.....
Beter kun je gewoon even je huisarts bellen, je klacht uitleggen en je huisarts laten beslissen of er al dan niet meer onderzoek nodig is.
Op het forum zijn geen artsen aanwezig en jou huisarts kent je dossier,dus die kan je in zo'n geval beter en sneller helpen of gerust stellen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 28 juni 2021 11 28
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]