0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Joëlle
Gevraagd op 24 december 2018 3 00
42 bekeken

Precies onder mijn oorlel zit een knobbel (onder de huid en niet zichtbaar, diep gelegen) Als ik daar op druk doet dat onwijs veel zeer en kraakt het ook. Door die knobbel heb ik ook het gevoel dat mijn kaal kraakt. Als ik op het botje in mijn oor druk (net voordat je je oor gat zou ingaan) voel ik precies dezelfde pijn. In mijn wang heb ik ook een pijnlijk zacht kliertje zitten die vegschiet als je erin knijpt.

Volgens mijn arts is de knobbel onder mijn oor een klier, volgens mijn fysio een bot en volgens een vriendin van mijn moeder is het een pees.

Ik weet bijgod niet wat het is, en ik irriteer mij er ook aan dat iedereen wat anders zegt. Nu wil ik niet meteen van het ergste uit gaan, maar het spookt toch door je hoofd. Doorsturen ho maar omdat ze vinden dat ik mij aanstel…

Zou iemand mij tips kunnen geven?? Loop ook altijd wel met hoofdpijn rond..

Met vriendelijke groet,
Joëlle, 19

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 24 december 2018 22 09
Privé antwoord

Ga er maar eens van uit dat de huisarts de meeste ervaring heeft en gelijk heeft

Gemarkeer als spam
Geschreven door Joëlle
Beantwoord door 25 december 2018 1 55
Privé antwoord
Beste John, Dat is wel waar, maar als ik aangeef dat ik af en toe zelfs last heb met het openen van mijn mond? (Heb ook continu hoofdpijn aan die kant en af en toe ineens een piep) Dat is het rare. Loop er nu al dik 2 jaar mee. Zou ik wel kunnen aanvragen of het operatief verwijdert kan worden aangezien het voor alle drie (die erna hebben gegeken) toch niets ergs is? Het zit mij gewoon dwars dat meerdere mensen zulke antwoorden krijgen als ze een knobbel(tje) voelen en moeten bedelen om een doorverwijzing, en dan ineens horen dat het wel kwaadaardig is. Met vriendelijke groet, Joëlle
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 27 december 2018 22 25
Privé antwoord

Als het een opgezette lymfeklier is, kun je daar inderdaad wel last van hebben. Ze raakt namelijk bekneld tussen de halsspieren als je de mond open doet of eet. Hoe vaak per dag voel je aan de klier?

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB