Answer Question
0
0

Hi
Na eerste x oraal met mijn vriend kreeg had ik de dag erna gelijk 2 rode plekjes op mijn lip en was bang dat dit koortslip was. Het zette echter niet door tot hoe een typische koortslip eruit ziet en eindigde als een soort van puistje. Ik had toen wat opgezocht en las dat het inderdaad ook een puistje kan zijn veroorzaakt door nieuwe/vreemde bacterien. Ik had verder ook geen jeuk of branderig gevoel. Vrij snel weg ook en heb er verder niet zo over na gedacht.
Nu heb ik dat weer gedaan en deze keer kreeg ik de dag erna ook opeens een bultje wat met een branderig gevoel kwam opzetten. Het branderige gevoel was vrij snel weer weg en op dag 2 ook nog steeds. Bultje is wel groter en duidelijker maar ziet er niet uit als een blaasje of iets, ook beperkt tot 1 bultje. Misschien komt dat nog maar vraag me af hoe je het verschil in de beginfase kan herkennen.
Verder (dag 2) wat last van hoofdpijn, keelkpijn, niezen. Maar ook hier vind ik het niet helemaal duidelijk aangezien ik al wat aan het niezen was eerder in de week en sowieso al vermoeid ben (werkdruk, veel te doen etc).

Ben overigens voornemens om naar de huisarts te gaan, maar zou voor nu graag wat meer info willen.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 17 april 2021 18 55
43 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoofdpijn, niezen, keelpijn klinkt ook als Corona. Laat je testen
Een koortslip wordt doorgaans altijd een vochtblaasje

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 17 april 2021 19 15
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB