0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John
Gevraagd op 7 januari 2017 15 57
437 bekeken

Sinds vorig jaar februari heb ik een koperspiraal. Sindsdien heb ik hevige bloedingen bij mijn menstruatie, wat ik wel vantevoren wist. Nu zijn deze bloedingen zo hevig dat ik wat dat betreft liever heb dat de spiraal eruit gaat. Maar sinds een maand of 7 heb ik ook pijn bij seks, alsof de week voor mijn menstruatie tot en met de week erna mijn baarmoedermond lager zit. Dat vind ik nog wel het vervelendste, alleen voordat ik de spiraal er uit laat halen is het natuurlijk goed om te weten of de spiraal iets met de pijn bij seks te maken heeft. Ikzelf dacht van wel omdat ik voor de spiraal qua seks nooit ergens last van heb gehad. Qua seks is het dus al snel ‘te diep’, terwijl dat hiervoor dus niet het geval was.
Mijn vraag is dus of de koperspiraal invloed heeft op mijn verlaagde baarmoedermond(ik weet wel zeker dat hij niet zo laag zit dat men het een verzakte baarmoeder noemt) en dus pijn bij seks en dus of het dan beter is deze spiraal te laten verwijderen.
(20 jaar)

Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 7 januari 2017 16 33
Privé antwoord

Dat zou kunnen als de spiraal niet op z’n plek zou zitten. Het kan echter ook een infectie zijn. Ga in ieder geval naar de gynaecoloog met de klachten

Gemarkeer als spam
Geschreven door Maagd1987
Beantwoord door 19 juli 2018 0 25
Privé antwoord
Pijn bij het vrijen. 4 juli menstruatie gehad sinds maart koperspiraal kan het zijn dat ik nu zwanger kan worden doordat hij niet meer goed Zit?
Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 19 juli 2018 12 34
Privé antwoord

dat is een vraag die ik zo niet kan beantwoorden

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB