Answer Question
0
0

Ik ben momenteel 17 en mastrubeer al een redelijke tijd, na een tijd heb ik gemerkt dat mijn penis een kromming naar links heeft wanneer hij erect is, geen kromming op een punt, maar eerder een afweiking naar links, als ik op mijn rug lig dan zal hij ook naar de linker kant toe gaan (niet ver) ik heeb geen bocht op een unt maar hij staat over het algemeen naar links toe, ook heb ik het idee dat hij lichterlijk gelanteld of gedraaid is (de spleet op de eikel staat niet helemaal recht)
Is dit iets om mij zorgen over te maken, kan dit, als is geen specialist zie, verder ontwikkelen tot iets waar ik last van heb (tot nu toe geen pijn eritatie of druk gevoel, ook geen bobbels ofz te zien wanneer erect of slap),
Hartelijk dank voor uw andwoord

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 10 januari 2017 0 02
193 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Een kromming is op zich niet zo vreemd. Zolang je er maar geen last van hebt en de penis voor de rest functioneel is. De draaiing kan ik zo ongezien helaas ook niet beoordelen. Het zou kunnen dat je toompje tekort is… Heb je geen klachten van de voorhuid? Kun je de voorhuid helemaal naar achteren schuiven zodat je eikel helemaal bloot komt te liggen?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 10 januari 2017 1 42
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB