0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Emiel
Gevraagd op 13 september 2018 14 01
63 bekeken

Ik heb al een vrij lange tijd last van maagbranding. Dit voel ik eigenlijk alleen op de hoogte van mijn borstbeen, nooit in mijn maag zelf. Dit is ergens in oktober 2017 ofzo begonnen, ik ben hier in November 2017 voor naar de huisarts geweest en heeft toen een soort van remmers voorgeschreven en gezegd dat het misschien door stress zou komen, wat logisch klonk. Met de medicijnen, die ik 2 maanden heb geslikt, is het een stuk minder geworden, maar nooit echt weg gegaan. Nu, een half jaar later, begin ik er toch weer meer last van krijgen. Wat kan ik het beste doen? En wat zou het kunnen zijn? Zou ik me er zorgen om moeten maken of juist niet?
Allemaal vragen die ik graag beantwoord wil hebben.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 14 september 2018 1 33
Privé antwoord

Ga met de klachten naar de huisarts

Gemarkeer als spam
Geschreven door Jack
Beantwoord door 15 september 2018 0 09
Privé antwoord
Drink u regelmatig een biertje?Ik heb daar ook veel last van gehad.maximaal 1a2 biertjes op de vrijdag en de klachten zijn nagenoeg verdwenen.
Gemarkeer als spam
Geschreven door anonymous
Beantwoord door 20 september 2018 13 54
Privé antwoord
heel af en toe, maar niet grotere hoeveelheden. Ik heb wel een klein lijstje waar het aan zou kunnen liggen. Ik heb een aantal oorzaken gelezen, en de opties die mij het voor de hand liggend leken, waren ‘stress’ of ‘te ongezond eten’. Maar ja, stress ervaar ik nu niet zo veel, in elk geval niet bewust. En ongezond eten, zit ik nu in een situatie waarbij ik bijna geen moment heb om echt gezond te eten, niet elke dag in ieder geval. Ook had ik nog een andere optie gezien ‘scheurtje in het borstbeen’, kan het natuurlijk ook zijn. binnenkort misschien toch maar eens na vragen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB