Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door David
Gevraagd op 3 mei 2021 0 36
43 bekeken

Kan het zijn dat ik al 3 jaar rondloop met aambeien? Want ik heb al 3 jaar lang last van afwisselende ontlasting, van diarree tot gewone ontlasting. Ook moet ik soms direct na het eten na de wc lopen met krampen en pijn, na de ontlasting verdwijnt alle pijn meteen.
Ik heb ook last van verstoppingen, de ontlasting gaat er soms heel moeilijk uit, waardoor ik lange tijd op de wc pot moet zitten om te persen.
Ook heb ik bloed op de ontlasting maar dat komt heel zelden voor. 3 jaar geleden toen dit allemaal begon, had ik bijna elke dag bloed op de ontlasting. Soms zijn er dagen dat mijn ontlasting normaal is, en ik dagen geen klachten heb van niks. Wie weet wat ik heb? Ben ongerust. moet ik schrik hebben voor darmkanker? Als ik hier al bijna 4jaar mee rondloop? Of zou ik nu al dood zijn moest dit darmkanker zijn? Ben 26 jaar

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 3 mei 2021 9 09
Privé antwoord

Hoi,

Lijkt het je niet logischer om na 3 jaar dan toch maar eens naar een dokter te gaan? Denk dat die na onderzoek beter antwoord kan geven dat je online zult krijgen. Want zonder onderzoek is daar niks zinnigs over te zeggen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB