0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 19 augustus 2017 22 30
98 bekeken

Ik heb symptomen gehad (die vanzelf weg zijn gegaan) zoals een branderig gevoel, jeuk en een hoop afscheiding. Daarvoor heb al twee keer een soa test afgenomen, maar deze waren beide negatief. Deze test bestond uit een urine afname en bloedprikken, maar ben bang dat het ook in mijn keel zit. Echter wil ik niet graag nog een keer naar de dokter om te vragen of ik een uitstrijkje van mijn keel kan laten maken. Ik heb af en toe last van een pijnlijke keel en zie op mijn huig een blaasje zitten. In mijn keelholte bevinden zich ook een soort van blaasjes. Mijn vragen zijn: Waarom geven de soatesten negatief aan terwijl ik wel symptomen heb gehad? Kan het zijn dat het niet in mijn vagina zit maar wel in mijn keel?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 19 augustus 2017 23 23
Privé antwoord

branderig gevoel, jeuk en een hoop afscheiding zijn ook symptomen van een schimmelinfectie bijvoorbeeld…Dat zijn niet specifieke soa klachten. Ga naar de huisarts en laat naar de keel kijken

Zou het in mijn keel een soa kunnen zijn? Ik heb dit gekregen nadat ik seks heb gehad met een jongen. Hierna kreeg ik de symptomen van een branderig gevoel, veel afscheiding etc. Ook kreeg ik last van mijn keel. Als het in mijn keel zou zitten, zou het toch ook in mijn vagina aanwezig moeten zijn?
(unknown at 19 augustus 2017 23 37)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 20 augustus 2017 0 11
Privé antwoord

Als het in je keel zou zitten, zou het ook in de vagina moeten zitten

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB