0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door June
Gevraagd op 30 september 2019 11 07
57 bekeken

Hallo, 2 maanden geleden kon ik in de nacht niet meer normaal urineren. Pas als ik een windje liet kwam er een beetje urine uit. Na ontlasting in de ochtend kon ik weer normaal urineren. 2 maanden verder had ik ineens diarree. Het was gewoon water. Dit was 1 dag. Dagen daarna eerste keer normale ontlasting en na een uur krijg ik weer kramp en heb ik breiige ontlasting met beetje slijm. Ik slik al aantal jaar psyliumvezels maar dit is nieuw voor mij. Tevens heb ik gedurende de dag meerdere keren een erg droge mond. Herkenbaar voor iemand?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 30 september 2019 13 09
Privé antwoord

Het lijkt me toch een gevolg van de psyliumvezels. ( wat de ontlasting betreft) Blijkbaar toch obstipatie ondanks de vezels. Dat kan klachten met plassen geven. Ik zou wel met de klachten naar de huisarts gaan.

Gemarkeer als spam
Geschreven door June
Beantwoord door 30 september 2019 15 29
Privé antwoord

Dank voor je reactie john! ik ben ondertussen 3 maal bij de huisarts geweest maar zij sturen mij door naar de uroloog en de gynaecoloog voor onderzoek, terwijl ik ook denk aan mijn darmen. Denk dat ik dan nog maar een keer een bezoekje ga brengen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Leon
Beantwoord door 11 oktober 2020 23 37
Privé antwoord

Hallo ik ben een jongen van 15 en heb na mijn ontlasting een korte pijn bij mijn kont die na 6 seconde weer over is ik heb dit ook heel vaak niet maar dan bestaat mijn ontlasting alleen uit keutels weet iemand wat dit kan zijn ik heb het nu zo een 3 weken iets langer misschien

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB