0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 18 augustus 2017 23 28
61 bekeken

Al vanaf mijn 12e heb ik last van dat ik licht in mijn hoofd ben.
Ik heb er gelukkig niet altijd last van maar vaak wel.
Ik heb er vooral last van als de lucht van buiten fel van kleur is, na inspannend gelezen/geleerd te hebben, bij fel licht, soms ‘s Avonds, als ik slecht geslapen heb en na 1 wijntje of biertje.
Ik zit er echt mee. Het beïnvloed ook wel mijn resultaten op school qua op leer gebied. Ook is mijn reactiesnelheid dan heel erg slecht en ik voel mij heel erg duf.
1 jaar geleden heb ik bloed laten prikken, maar ze hebben niks kunnen vinden. Ik ben nu eigenlijk einde raad en weet niet meer wat ik er tegen kan doen. Ik hoop dat iemand het herkend en misschien tips kan geven.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 18 augustus 2017 23 55
Privé antwoord

Het is moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ik zou in ieder geval met de klachten terug gaan naar de huisarts voor verder onderzoek

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 19 augustus 2017 9 12
Privé antwoord
Je bloedsuikerspiegel kan meespelen, in de zin dat veel mensen last hebben van een schommelende bloedsuikerspiegel door ons westerse eetpatroon. Beter zorgen voor meer complexe koolhydraten en voldoende eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels. Daarnaast kunnen stoffen als magnesium, vitamine B en D, omega 3 helpen. het helpt onder andere je zenuwstelsel te versterken. Om het goed uit te zoeken zou je het in de richting van de natuurgeneeskunde kunnen zoeken. Misschien dat er nog andere stofjes of dingen nodig zijn.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB