Answer Question
0
0

Ik ben gister avond een avondje wezen stappen en voel me vandaag opeens heel raar. Niet een kater ofzo maar ik voel me een soort van licht in mijn hoofd, ik heb ook het idee dat ik een beetje duizelig ben (Moeilijk te omschrijven). Het lijkt net alsof ik een soort ‘stoned’ ben zonder dat ik ooit blow. Ik heb ook wat zitten googlen en dacht dat er misschien iets mis kon zijn met mijn evenwichtsorgaan gezien ik onlangs ook ziek ben geweest. Het lijkt ook alsof ik mijn spieren niet echt voel, als ik bijvoorbeeld een squad doe voel ik ook helemaal niks in mijn bovenbeen spieren (zelfde geldt voor andere bewegingen). Terwijl je normaal wel echt voelt dat je spieren als het ware wat massa te verdragen hebben. Ik heb ook geen andere drugs dan alcohol (6-7 biertjes) gister avond genomen en gebruik ook nooit andere drugs. Misschien dat er een arts is die enig idee heeft wat er eventueel met mij aan de hand kan zijn na het horen van deze symptomen.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 28 december 2016 14 58
147 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Nooit eerder last van gehad na een avondje stappen?
Hoe oud ben je?
Is 6-7 biertjes wat je in de regel drinkt als je gaat stappen?
Je bent niet verkouden of iets dergelijks?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 28 december 2016 16 07
Ik heb er nog nooit eerder last van gehad na een avondje stappen, en ik ben 18 jaar. Meestal als ik een avond ga stappen drink ik wel een stuk meer dus 6-7 biertjes valt voor mijn doen wel mee (verspreid over de hele avond). Ik ben onlangs wel erg verkouden geweest maar de laatste dagen heb ik daar wel minder last van, ik moet zo nu en dan hoesten en heb een beetje last van mijn keel. Als ik bijvoorbeeld recht op sta heb ik ook een beetje het gevoel dat ik heen en weer schommel.
( Ramon Vertielen at 28 december 2016 16 19)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het zou toch een combinatie kunnen zijn van de verminderde weerstand door verkoudheid, de alcohol en minder slapen. Mogelijk dat hierdoor het verkoudheidsvirus dat op zijn retour was, weer is aangewakkerd.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 28 december 2016 16 49
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB