Answer Question
0
0

Hallo,

21 februari was er een grote breuk ontstaan, die tot in mijn scrotum kwam. Deze was door de arts terug geduwd maar ging er makkelijk uit de dag erna.

17 maart heb ik een liesbreuk (Liechtensteinplastiek) operatie gehad. De eerste 3 dagen ging zeer goed, de 4e dag ontstond er een zwelling die op een liesbreuk lijkt die ook de scrotum vult.

Afgelopen maandag contact gehad met de chirurgie afdeling, dinsdag heeft een arts mij terug gebeld. Met een zelf onderzoek hield de chirurg het op wondvocht die de originele breukzagzak heeft opgevuld (lies + scrotum).

Sinds kort voelt de boven huid van scrotum die langs lies loopt geïrriteerd aan (branderig net zoals na een scheer beurt). Zal ook van het scheren zijn of dat het rekt door vulling van de scrotum.

Heb geen koorts, ben niet misselijk, geen buikpijn, kan gewoon naar de wc voor boodschap 1 en 2, kan gewoon eten.

Heb google afgezocht op deze symptomen, maar vindt eigelijk niks. Heeft iemand iets gelijkwaardig gehad? Wondvocht die scrotum vult, scrotum dienlicht geïrriteerd aanvoelt. Mischien tips om wondvocht zo mogelijk eruit te krijgen?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 25 maart 2022 18 35
51 bekeken
Antwoord toevoegen
1
Privé antwoord

Ik denk dat het toch goed is om ofwel een afspraak te maken met de chirurg en niet laten afschepen, of ermee naar de huisarts te gaan

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 25 maart 2022 18 44
Bedankt John, Kijk het deze weekend aan en zal maandag nog een keer bellen, indien het niet is afgenomen. Blijf gewoon wandelen, relaxen en ga geen gekke dingen doen. Maar het voelt als vocht/water aan, toen de breuk ontstond was het stugger en druk harder (klote gevoel) je voelde alleen de breukzak. Nu voel je dat er iets zit maar alles kun je voelen alsof er niks zou zitten. Misschien dat jij dit weet, kan ik een zwelling nog koelen na 8 dagen, of remt dit de heeling process
( Mr. Nobody at 25 maart 2022 19 20)
Antwoord toevoegen
1
Privé antwoord

Koelen zal geen zin meer hebben

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 25 maart 2022 20 42
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB