0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 30 augustus 2016 3 29
1023 bekeken

Dus ik ben van plan om LSD te nemen en een week later misschien Paddo’s ook uitproberen.
maar ik ben gediagnoseerd met epilepsy op mijn 12de, echter ben ik vanaf mijn 18ste (ben nu 23) aanval’s vrij (wel onder medicatie depakine chrono en lamotrigine) mijn medicatie neem ik sochtends en savonds.

Aangezien paddo’s en LSD bijde een natuurlijke ingrendient bevatten en ik op internet verschillende meningen heb gezien van mensen en er geen bijwerking bestaat van LSD of Paddo’s dat het insulten kan veroorzaken weet ik dus niet of het slecht is om uit te proberen.

Ik heb nog nooit grookt en ook niet alcohol gedronken, maar gek genoeg wil ik wel ervaren hoe het is om LSD en/of Paddo’s
te gebruiken.

Mijn vraag is dus: Wat is de kans dat ik een aanval zou krijgen, ik heb maar 6 grand mals gehad in mijn leven en tot mijn 18de (totdat ik aan depakine begon) last van absence’s gehad)

Alstublieft geef mij een eerlijk antwoord, deze vraag stellen wel meerdere jongens en meisjes zich af.

Jammer dat hier geen doctors/artsen zijn die hun professionele feiten kunnen geven. echt bizar dat hier nog geen onderzoek naar gedaan is.
(Anoniem at 3 september 2016 3 22)
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 30 augustus 2016 3 37
Privé antwoord
Ook zou ik graag willen weten hoe het precies zit met XTC (Daar heb ik wel verhalen van gehoord), ik heb verhaal gehoord van iemand op een feest die XTC gebruikte (halfe pil) en die eventjes later een insult kreeg. zelf twijfel ik of het niet aan de flits lichten lag en/of hij misschien te veel gebruikte. Graag hoor ik hier ook een antwoord op. Dank u wel.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 30 augustus 2016 9 56
Privé antwoord
Je moet er rekening mee houden dat alle genoemde drugs insulten kunnen veroorzaken. Zelfs bij mensen die geen epilepsie hebben. Je neemt een behoorlijk risico. Het is op voorhand moeilijk te zeggen hoe iemand reageert, dat kan namelijk voor ieder individu verschillen. Zowel bij XTC als de hallucinogenen lsd en paddo’s, komen nare paniekaanvallen voor met soms blijvende waarnemingsveranderingen. Denk dus goed na of je het risico wilt lopen.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 30 augustus 2016 15 03
Privé antwoord
Maar ik hoor juist dat de kans heel klein is, ik weet dat drugs nooit een goed idee is maar LSD,Paddo’s en XTC zijn niet echt van de verslafende soort en ben dus van plan eenmalig te proberen. alleen als er meer dan 5% kans zou zijn dat ik een aanval zou krijgen dan is dat al reden voor mij om dit niet in te doen. Toch zou ik een eerlijk antwoord willen weten op “Gaat het wel samen met mijn medicatie? en Wat is de kans dat het mis gaat aangezien ik al 5 jaar aanval’s vrij ben met mijn huidige medicatie?”
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 30 augustus 2016 15 17
Privé antwoord
De medicatie is niet alleen het probleem. Maar ook de epilepsie. Ook al ben je, door de medicatie aanvalvrij. Zoals ik al schreef, is het zeer individueel hoe iemand op de drugs reageert. Ik kan dat niet in een percentage uitdrukken. Maar de kans op een absence of een insult is reëel …
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 31 augustus 2016 0 13
Privé antwoord
ok dus vandaag was ik naar de GGD om de LSD te laten testen, daar hebben ze mij ook versteld dat Epilepsy en/of antiepileptica medicatie geen rol speelt binnen het gebruik van LSD en ze nog nooit iemand zijn tegengekomen die een aanval daardoor heeft gehad met of zonder epileptische geschidenis en medicatie. Ze hebben wel gezegd dat ze aanraden om het op een plek te doen waar ik mij comfortabel bij voel en iemand zoals een vriend erbij te hebben die meer ervaring heeft hiermee.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 31 augustus 2016 0 32
Privé antwoord
Het zijn de paniekaanvallen door het drugsgebruik die een absence of een insult kunnen triggeren. Wees in ieder geval voorzichtig
Gemarkeer als spam
Geschreven door anoniem
Beantwoord door 13 februari 2017 0 03
Privé antwoord
Beetje aan de late kant misschien, maar ik heb ook al vanaf mijn 12e epilepsie (nu 19). Ik heb geen hele zware vorm van epilepsie en de meeste aanvallen zijn aan een directe oorzaak te linken (alcohol of zeer weinig slaap etc.). Ik heb ook al meerdere malen (ik gok een keer of 6) paddo’s gedaan waarbij ook verschillende soorten. Ik denk niet dat paddo’s een direct verband hebben met aanvallen omdat de werkende stoffen in paddo’s de hersenactiviteit niet boosten zoals coke, xtc of 4fmp (waarbij je kans op een aanval aanzienlijk groot is). Dit zijn puur mijn eigen ervaringen en ideeën en weet ook dat ieder soort epilepsie anders is. ps. ik gebruik zelf keppra.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Dr Dre
Beantwoord door 29 mei 2018 15 45
Privé antwoord
bedankt hiervoor ikzelf had aanvallen maar aavalsvrij sind 3 jaar maar paddos is dus niet aan te raden als drugs maar kan geen kwaad bij epilepsie graag andwoord hier op mvd
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 mei 2018 16 08
Privé antwoord

Paddo’s hebben een hallucinogene en ook psychedelische werking. Het kan insukten of pseudo-epile[ptische aanvallen uitlokken

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 5 juni 2020 9 37
Privé antwoord

Xtc is een middel wat het brein op een opwekkende manier prikkelt dus als je xtc neemt of iets soort gelijk krijg je gegarandeerd een aanval.
Over andere drugs weet ik het niet .

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB