Answer Question
0
0

Ik heb mijn bloed laten testen door Check-U op o.a. lyme. Men heeft antistoffen gevonden IgG blot positief (1) en Ig Totaal (EIA) 7.51/positief. ik heb dit bij mijn huisarts gemeld en die zegt dat ik geen lyme heb en ik meld dat ik nog steeds last heb van mijn linker zaadbal. Dit is vorig jaar eind augustus begonnen en bij Urologie alles onderzocht ook bekkenbodum en niemand heeft iets kunnen vinden is allemaal goed. Mijn huisarts zegt dat ik maar weer met ziekenhuis contact moet opnemen, heb ik gedaan en die zeggen alles is goed dus maar naar de huisarts. Ook na augustus er nog seborisch exeem bij gekregenmiddeltje voor gehad was in jan 16 weg, kwam laatst terug op de oogleden en is nu zonder wat ook weer weg, blijf lasrt houden met zaadlozingen en rondom mijn is het wat opgezet, boven slaap ik 3 a 4 uurtjes ben dan wakker voor een paar uur en slaap dan weer in.Krij middel 4gram tegen hoge bloeddruk. Ik weet nu ook niet meer wat ik moet doen. Kunt u mij advies geven?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 25 juli 2016 15 10
99 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Er zijn in bovenstaande geen klachten die op een Lyme infectie zouden kunnen wijzen. De resultaten van het bloedonderzoek zijn in ieder geval niet voldoende om met zekerheid een Lyme infectie vast te stellen.

Ga voor de klachten van de zaadbal en de zaadlozingen voor een second opinion naar een andere uroloog in een ander (academisch) ziekenhuis.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 25 juli 2016 19 17
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB