0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 9 augustus 2017 17 14
111 bekeken

Goedemiddag,
Ik ben een man van 21 jaar en ongeveer een half jaar heb ik last van onverklaarbare griepsymptomen. Ik ben dan extreem moe, zelfs praten lijkt te zwaar en ik voel me griepierig. Dit is ongeveer 1 dag per week. 1/2 dagen per week voel ik me echt fit, en de overige dagen ben ik ook grieperig.
Het komt heel plotseling opzetten, ik slaap dan heel veel, maar lijk telkens nog vermoeider wakker te worden. Als het dan weer geweest is, is het ook weer heel plotseling over.
Mijn bloed is al meerdere malen getest, maar de uitslagen zijn goed.
Hiernaast ben ik gediagnosticeerd met Pityriasis Versicolor (gistvlekken) een paar maanden terug en heb ik last van hyperhydrosis.
Mijn leven wordt er nu enorm door beïnvloed en ik loop bij mijn huisarts tegen een muur (‘kan heel veel oorzaken hebben’).

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 augustus 2017 22 43
Privé antwoord

Vermoeidheid zou een oorzaak kunnen zijn. Weet je zo welke bloedwaarden er zijn gecontroleerd? Gebruik je medicijnen, alcohol of drugs

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 17 augustus 2017 6 44
Privé antwoord
Kan zijn dat je hormoonhuishouding toch al ontregeld is. Veel mensen hebben tegenwoordig, door ons westerse eet- en leefpatroon, te kampen met insulineresistentie/metaboolsyndroom. Op internet genoeg over te vinden. Dan zou je moeten kijken of je jezelf daarin herkent en wat je er aan zou kunnen doen. In elk geval de voeding aanpassen en bepaalde supplementen gebruiken. Overmatig zweten zou daarmee te maken kunnen hebben; je andere klachten mogelijk ook. Op zogenaamd alternatief gebied zou je kunnen laten uittesten wat je lichaam nodig heeft, of je eventueel een virus hebt.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB