Answer Question
Categorie:
0
0

Ik heb de pil doorgeslikt en zat in maand 2. Ik ben vervolgens de pil in een van de eerste dagen van week 2 één keer vergeten. Heb hem de dag erna wel weer ingenomen samen met de pil voor die dag zelf. Alleen ben ik vervolgens ook de pil nog een keer vergeten, maar nu 2 achter elkaar (laatste dag week 2 en eerste dag week 3). De eerste vergeten pil is op de eerste dag van week 3 ingenomen en de tweede op de tweede dag van week 3 (heb toen dus weer 2 pillen op een dag genomen) Ik wou mn strip afmaken en aan de stopweek beginnen, maar toen heb ik perongeluk de pil een dag te lang ingenomen… nogal chaotisch dus. Ik wil mn stopweek graag nog wel op hetzelfde moment, dus ik vroeg me af of ik de pil nu dus nog een week kan doorslikken zodat ik mn stopweek gewoon op dezelfde dag als altijd kan doen. En als ik dan na de stopweek aan een nieuwe strip begin of de pil dan weer betrouwbaar is of niet.. ik weet namelijk niet zo goed in hoeverre het nemen van de oude strip de strip erna beïnvloedt.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 7 maart 2023 17 07
22 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik zou je toch adviseren om nu dan een stopweek in te lassen. Als je na die stopweek dan weer met de pil begint, b en je weer beschermd

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 7 maart 2023 17 46
Oke , dus het is echt onmogelijk om de week af te maken? Is er dan wel weer een manier om de stopweek in de toekomst weer op dezelfde dag als vroeger te laten beginnen, of moet ik dan nu elke keer op deze dag de stopweek beginnen? Ik heb ook inmiddels al drie dagen lang de pil doorgeslikt, heeft dat ook al effect op de betrouwbaarheid na de stopweek?
( Anoniem at 7 maart 2023 19 37)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je kunt ze nog nemen om de week af te maken. Maar je hebt dan daarna iets meer risico op doorbraakbloedingen
Je kunt ook de volgende strip iets langer doornemen totdat je weer op de gewenste dag zit en dan een stopweek houden

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 7 maart 2023 22 27
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB