0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Hudd
Gevraagd op 10 september 2018 13 28
42 bekeken

Hallo, ik ben een vrouw van 30 jaar. Een jaar geleden ben ik d.m.v. een keizersnede bevallen van een lieve dochter.
Na een aantal maanden begon ik weer te menstrueren. De eerste paar keren verloor ik heel veel bloed tijdens de menstruatie. Ik voelde me ook erg naar en duizelig. Ik had geen menstruatiepijn! Nu verlies ik niet meer zo veel bloed als de eerste keren, maar ik zit vaak een week ervoor echt in een dip: bekijk alles vrij negatief en ben niet zo heel lief voor mijn man. Als ik vervolgens ongesteld wordt is dit niet direct over. Ook heb ik dan snel last van hoofdpijn en dat het me allemaal ‘te veel’ is. Als de menstruatie voorbij is, heb ik een poosje nodig om bij te komen en dan begint het weer opnieuw.

Voordat ik bevallen was, had ik de eerste 2 dagen heel veel pijn tijdens de menstruatie. Ik nam 3 keer per dag een Ibuprofen in; alleen daarmee kon ik de pijn onderdrukken. Ik was verder niet duizelig, erg humeurig en had eigenlijk ook geen hoofdpijn.

Nu ben ik erg benieuwd wat de oorzaak is dat dit allemaal zo veranderd is? Is het herkenbaar voor andere vrouwen of is het echt vreemd? (Misschien is het aardig om te weten dat ik nog steeds borstvoeding geef. Misschien zit daar een verband tussen?) Uiteraard ben ik heel blij dat ik geen pijn meer heb tijdens de menstruatie, maar dit vind ik ook best wel pittig.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB