0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Elisabeth93
Gevraagd op 16 juli 2018 11 01
27 bekeken

Hallo,

Eind oktober gestopt met de pil ivm een kinderwens. Na ontrekkingsbloeding heeft het 40 dagen geduurd voordat ik een echte menstruatie kreeg. Daarna heeft het gemiddeld 32-34 dagen geduurd iedere keer.

Sinds maart bezig met ovulatie testen en ook ieder keer mijn LH piek gevonden met de etos ovulatietesten.

Afgelopen maand (juni) verliep een beetje vreemd..

Ik zou 18 juni mijn menstruatie moeten hebben en rond 4 juni mijn ovulatie. Ongeveer een week voor verwachte eisprong begin ik al met testen zodat ik het niet misloop. Ik heb 8 dagen een echt donkere test gehad, vrijwel even donker als de controlestreep. Ik dacht dit kan niet kloppen, dus overgestapt naar een ander merk en die was indd licht. Halverwege mijn cyclus had ik 2 a 3 dagen wat rozige afscheiding, tijdens het opvangen van urine voor de test zag ik was stukjes bloed/weefsel? in het bekertje en ik heb 1 keer een klodder licht roze slijmerige afscheiding op mijn papiertje gehad.

Vervolgens moest ik dus 18 juni ongesteld worden, maar dat gebeurde niet. Op 22 juni kreeg ik wat roestkleur met afvegen, maar daar bleef het bij, rest van de dag niets en volgende dag ook niet. 24 juni had ik eindelijk een beetje bloed, maar dat was het volgende toiletbezoek ook weer klaar. Daarna niets meer gezien. Vervolgens op 27 juni weer wat helder bloed gezien en dat was ook zo weer weg.

Welke dag zou ik moeten rekenen als eerste menstruatie dag om mijn volgende cyclusverloop te berekenen?

Inmiddels wel weer bezig met testen sinds 11 juli.. maar tot op heden nog geen piek gevonden, wellicht ben ik te laat of moet het nog komen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 16 juli 2018 14 14
Privé antwoord

Ik kan je helaas ook niet zeggen welke dag je daarvoor zou moeten nemen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB