Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Negentienjarige
Gevraagd op 6 december 2017 19 30
39 bekeken

Ik gebruik al zo lang paroxentine 20 mg dus ik denk niet dat het daar aan ligt want gebruik het al anderhalfjaar ofzo. Maar ik ben de laatste 3 dagen zo zo moe dat ik echt met moeite mijn ogen kan open houden. Ook voel ik me heeel slap en kreeg steek in mn rechterbeen. Mn rechterarm voelt zwaar aan. Zelf ben ik als de dood voor ziekte van lyme omdat we een buitenkat hebben die teken heeft die ik zelf eruit haal. Kun je het zien of het van een teek komt ? Of is het heel wat anders? Oja .. kan ook moeilijk in slaap komen en moeilijk wakker worden..

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 6 december 2017 19 58
Privé antwoord

Een tekenbeet zou je bij jezelf kunnen zien. Dat lijkt me dus niet zo waarschijnlijk. Ga met je klachten naar de huisarts en vraag eens om een bloedonderzoek en laat je vitamines controleren

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 7 december 2017 12 14
Privé antwoord
Antidepressiva zorgen voor een verlaging van het melatonineniveau en tekorten aan onder andere vitamine B. Zeker op de langere duur kan dat klachten geven, zoals moeilijker slapen. Zowel bij een depressie als bij slecht slapen kan je veel bereiken met evenwichtige voeding, bepaalde vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren en natuurlijk lichaamsbeweging.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB