Answer Question
Categorie:
0
0

Ik slik nu 2 maanden de Yaz pil en 2 weken terug had ik doorbraakbloedingen. Ik besloot mijn stopweek eerder in te lassen door zo goed naar mijn lichaam te luisteren dacht ik. Nu is het zo dat ik ipv de 4 dagen van Yaz placebopillen een stopweek van 7 dagen heb ingelast. Nu ben ik een week weer aan de pil en heb ik sinds een dag of 2 buikkrampen en heb ik vandaag overgegeven. Naar mijn idee heb ik de pil correct geslikt. Aangezien ik afgelopen week wel geslachtsgemeenschap heb gehad ben ik toch bang dat er iets is fout gegaan en dat ik zwanger ben. Ik kan nog geen test doen omdat ik nog 3 weken moet tot mijn eerstvolgende menstruatie maar vandaar ook mijn vraag. Moet ik nu stoppen met de pil uit voorzorg of kan ik de pil doorslikken en als ik niet ongesteld word in de volgende stopweek dan een test doen?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 24 april 2021 19 47
32 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

"Nu is het zo dat ik ipv de 4 dagen van Yaz placebopillen een stopweek van 7 dagen heb ingelast." "Naar mijn idee heb ik de pil correct geslikt."

Niet dus. De Yaz heeft immers maar een stopweek van 4 dagen ( 4 placebopillen). Dat betekend dan dat je vervolgens niet door de pil bent beschermd
Een zwangerschapstest kun je 14 dagen na de onbeschermde seks doen.
Wel de pil gewoon verder nemen .

Lees ook eens de bijsluiter

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 24 april 2021 21 26
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB