0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Lte
Gevraagd op 10 oktober 2018 13 14
21 bekeken

Hoi,

Ik ben momenteel bezig met onderzoeken of ik aan narcolepsie lijdt. Ben vaak extreem moe dus ook, en eten leek dit altijd te verergeren. Ik heb meer energie als ik de hele dag niets zou eten. Na een maaltijd (vaak zelfs heel kleine) krijg ik (meestal) een slaapaanval. Dan ben ik een hele tijd zeer suf en moe. Maar opzich had ik zo’n aanvallen wel meer dus link ik het ook meteen aan de narcolepsie.

Nu neem ik sinds een maand rilatine (10mg 2×dag) en eten is nu echt een uitdaging. Als ik honger heb (meestal als de rilatine al wat uitwerkt of ‘s ochtends) eet ik iets, meestal krijg ik het wel makkelijk binnen, maar soms begin ik me al na een half bord enorm slecht te voelen. Maakt niet uit wat ik gegeten heb of hoeveel, het lijkt alsof ik meer dan 3u moet recupereren van een maaltijd (moe, misselijk). Dit verpest dus meestal gans mijn dag.
Het heeft ervoor gezorgd dat ik vaak gwn niets eet, mits de rilatine ook eetlustremmend werkt, kan ik dus makkelijk drie dagen zonder eten en bizar genoeg voel ik me die 3 dagen dan super goed (veel energie, creatief, actief, goed gezind). Afvallen doe ik wel, maar niet super veel. Heb nog veel kilo’s die weg mogen.

Maar maak me toch zorgen mits ik dus praktisch niet kan eten zonder me slecht te voelen.

Bloedtesten zijn steeds normaal bij de dokter en dacht dat hij vorige keer ook mijn suiker had bepaalt, wat toen ook goed was (nuchtere afname).

Iemand die dit herkent of meer weet?

Groetjes Lotte

Gemarkeer als spam
Geschreven door Hellen
Beantwoord door 26 februari 2019 14 02
Privé antwoord
Klinkt als een voedselintolerantie. Producten als gluten, koemelk, varkensvlees, suiker of bepaalde Enummers kunnen ook dat soort symptomen geven. Een orthomoleculaire arts zou er misschien wat over kunnen zeggen?

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB