Answer Question
0
0

Ik werk veel, en zit in een situatie waarbij wegblijven onmogelijk is , de hele zaak draait zowat om mij, alleen ben ik bang dat ik last van een burn-out heb, als ik een dag vrij heb slaap ik alleen , heb nergens zin in en wil mensen niet onder ogen komen, bij het idee dat ik weer moet werken krijg ik het al benauwd , wat nu te doen?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 1 juni 2018 19 27
70 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het feit dat je hier nu een berichtje op zet, betekent vaak dat je er toch nu veel mee bezig bent. Toch even huisarts bellen en eventueel met de poh praten. Probeer nu even goed de balans tussen werk en privé en rust te pakken en ook leuke dingen te doen die je energie geven.

Gemarkeer als spam
Geschreven door .
Beantwoord door 1 juni 2018 21 54
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Even een kopie van mijn bericht in een ander topic:
Hallo, Ik kan je niet echt helpen want ik zit een beetje in dezelfde situatie. Maar zoek aub hulp. Ga naar de huisarts met je verhaal, zij zeggen wat je verder ertegen kunt doen. Ik heb het ook te lang door laten gaan, altijd huilen geen energie, altijd boos, had nergens zin in. (Ben altijd heel nuchter geweest en het zelf oplossen was meer mijn ding) Zo begon het bij mij ook, ondertussen werd ik steeds somberder maar liet dit aan niemand merken totdat ik opeens door mijn benen zakte en geen adem meer kreeg (bleek achteraf paniekaanval/hyperventilatie). Het gaat nu op en af, ben met mijn oude werk gestopt, heb voor mezelf meer rust gepakt, ik kook gezond ik beweeg veel, en het gaat eindelijk wat beter. Ik heb me een hele lange tijd echt depressief gevoeld, had last van aanvallen en kreeg het niet weg (nu nog wel af en toe maar niet meer zo heftig). Sterkte ermee! Hopelijk zoek jij wel de hulp en praat met iemand erover het helpt echt.

Gemarkeer als spam
Geschreven door nl
Beantwoord door 5 juni 2018 13 04
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB