Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door LH
Gevraagd op 8 maart 2018 15 24
56 bekeken

Hallo, ik ben 20 jaar oud en heb een aantal symptomen die overeenkomen met een serotonine overvloed. Eerder heb ik deze altijd toegeschreven aan een milde glutenintolerantie, maar na deze symptomen gehoord te hebben, twijfel ik nu toch. Wanneer ik veel gluten eet (ik eet altijd wel gluten, maar vermijd grote bronnen als pasta, bier en pizza) krijg ik last van misselijkheid (vaak zonder braken als gevolg), diarree, en een algemene lusteloosheid. Verder slaap ik ontzettend licht en heb ik een vrij hoge hartslag (100 bpm in rust, 160-180 in non-extreme inspanning). Verder heb ik tegenwoordig ook het probleem dat ik de nacht niet doorkom zonder op te staan om te plassen, echter kan dit ook te wijten zijn aan een blaasontsteking van twee jaar geleden.
De misselijkheid is de grootste ergernis, deze is vaak erger wanneer ik wel gluten (of tarwe) eet maar kan ook zomaar op komen zetten wanneer ik geen gluten heb gehad, en komt eigenlijk altijd in de avond opzetten.
Ik hoop dat iemand mij misschien advies kan geven over wat ik het beste kan doen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 maart 2018 16 45
Privé antwoord

Ik denk toch eerder dat je darm problemen hebt. Ik zou niet weten waar zo een serotonine “overvloed” vandaan zou moeten komen. Ga met de klachten naar de huisarts

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB