0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Justaguy
Gevraagd op 2 augustus 2018 4 39
42 bekeken

Hallo, ik loop sinds vorig jaar november/december met een mondschimmel ik ben in februari bij mijn huisarts geweest die mij dat vertelde ik ging in eerste instantie heen voor een wondje wat niet genezen deed en opzette maar de oorzaak van alles zou de mondschimmel moeten zijn. Nou geloof ik wel dat die schimmel genezing van dat wondje belemmert (zit dicht bij elkaar.) Maar ik kom maar niet van die schimmel af.

Ik heb van mijn huisarts toen daktrin gel gehad dit had ik een week daarna was het op en ben ik weer bij mijn huisarts geweest die wilde het niet opnieuw behandelen want het zag er rustig uit. Nu ben ik 5 maand verder en is de schimmel nog net zo net als het wondje. Geen van beide word slechter of beter.

Om mijn situatie duidelijker maken, ik heb jarenlang een slecht eetpatroon gehad veel suikers zoals fastfood, frisdrank ect. En geen groetes nu ben ik sinds een paar dagen mijn eetpatroon aan het veranderen ik eet bijna geen suikers en drink helemaal geen suikers. Ook eet ik nu voornamelijk groentes en beweeg ik meer.

Nu ben ik nogal snel gestresst maar ik wil graag weten hoe ik eindelijk van die schimmel afkom?

Ben ik op deze manier goed bezig en moet het nu vanzelf overgaan ? Zo ja hoelang kan het duren (ongeveer) voordat ik verbetering zie?

Of moet ik iets anders doen ?

Alvast bedankt voor de reacties

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 2 augustus 2018 10 17
Privé antwoord

Haal in de apotheek waterstofperoxide 3 % als mondspoelmiddel. Spoel en gorgel daar 2 x per dag je mond mee. Vraag in de apotheek hoe je moet verdunnen met water

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB