Answer Question
0
0

In mei j.l. betrokken geraakt bij een auto ongeluk. Op de snelweg moest ik afremmen en achterligger is met 120 achterop mijn auto gereden. Sindsdien is een spier boven van mijn rechterkant hals naar mijn rechter sleutelbeen zichtbaar dikker. Volgens huisarts door het ontstaan van een scheurtje. Inmiddels geeft deze spier weinig klachten meer behalve dat de draai en buig bereik van mijn nek afgenomen is. Sinds 2 weken heb ik dagelijks last van mijn nekwervels (begint net tussen schouderbladen tot aan schedel) en sinds een maand kraakt mijn rechter schouder enorm. Zowel horend als voelend. Ook heb ik wekelijks hoofdpijn gecombineerd met nekpijn die met paracetamol niet afneemt. De hoofdpijn duurt 24-48 uur.

9 jaar geleden is mijn rechterschouder uit de kom gegaan maar daar heb ik nooit last van gehad.

Het ongeluk is deze week 12 weken geleden. Vanaf wanneer kan een whiplash vast gesteld worden en kan het ongeluk iets te maken hebben dat mijn schouder nu meer kraakt?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 26 juli 2016 9 19
95 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Een whiplash had al veel eerder vastgesteld kunnen worden en is voor de hand liggend. Ik denk dat het goed is om een MRI te laten maken van de schoudergordel en de nekwervels

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 26 juli 2016 11 07
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB