0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 8 november 2015 14 08
215 bekeken

Zes weken geleden ben ik (man, 41 jaar) tegen een glazen wand gelopen en heb daarbij een lichte hersenschudding opgelopen (diagnose huisarts). Symptomen waren: een ‘vol gevoel’ in het hoofd, concentratieproblemen, hoofdpijn en snel moe. Ik ben minder gaan werken en heb zeker de eerste paar weken veel moeten rusten / slapen. Nu zes weken na de klap leek de vermoeidheid bijna weg te zijn maar krijg ik opeens (weer) pijn op mijn voorhoofd. Felle steken en een druk op de schedel alsof ik verkouden ben: een druk die in een soort ‘wolkige beweging’ fluctueert. Ook ben ik weer moe en kan me slecht concentreren. Wat is hier aan de hand? Hoort dit bij het herstel of is dit juist een verslechtering?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 8 november 2015 14 35
Privé antwoord

Dat is zo moeilijk te zeggen. Ik denk wel dat het goed om terug te gaan naar de huisarts en een verwijzing te vragen voor de neuroloog. Misschien was de “lichte” hersenschudding toch niet zo licht als aanvankelijk gedacht.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Lars74
Beantwoord door 8 november 2015 14 58
Privé antwoord
Dank u wel voor het snelle antwoord. Ik ga morgen (voor de derde keer) naar mijn huisarts en zal nu om een verwijzing voor de neuroloog vragen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB