Answer Question
0
0

Mijn vriend werd net gebeld met het leuke nieuws dat zijn zusje (vrijdag getest) positief is getest op corona. Omicron zal het wel zijn.

In november heb ik zelf de delta gehad. Mijn vriend was goed ziek en los van 1,5 dag geur/smaakverlies heb ik nergens last van gehad.

Ik had een prik 2 weken van te voren (voor mijn besmetting) achter de rug zitten (wilde mijn vrijheid terug) en kon vanaf 8 januari mijn tweede halen. Deze vertik ik omdat ik het vertrouwen volledig ben verloren ik Nederland.

Mijn punt is nu, 1 prik+redelijk recente coronabesmetting: hoe groot is de kans, dat mijn vriend (heeft haar donderdag een paar uur gezien ivm haar verjaardag, die heeft zelf het janssen vaccin gehad. Natuurlijk niet de beste+corona) hangt en ik ook weer hang?

Ik wil het namelijk niet weer… deels vind ik het niet erg aangezien omicron een veel lichtere variant is/bijna de griep, maar ik wil niet weer thuiszitten en uitgeroosterd worden (werkzaam bakker)

Ja, het is meer een GGD kwestie, maar die zijn vrijwel onbereikbaar, dus een schatting is voor mij al voldoende

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 15 januari 2022 23 37
541 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Er is een redelijke kans dat je vriend en jij besmet bent. Dan gelden dus de quarantaine maatregelen. Maar wel korter omdat je corona hebt doorgemaakt.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 16 januari 2022 0 08
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB