Onderrugpijn

Reageren
0
0

Ik ben bijna een jaar gevallen tijdens een training. Het was niet perse vallen maar meer duiken(volleybal). Toen ik wil kreeg ik een erge steek in me onderrug en het voelde alsof er is verschoof. Ik had daar na geen pijn meer, maar vooral geschokken. Ik had er na wel last van een wat stijven ruggen. Tijdens het sporten bewoog ik had niet al te fijn, omdat mijn rug wat stijver was. Maar sinds kort begin ik veel klachten te krijgen naast het stijfheid. Doofgevoel tot aan mijn bovenbenen(rechterkant). En ene licht doofheid aan linkerkant. De steek die ik voelde toen ik viel was ook aan de rechterkant. Vaak als ik ga liggen en mijn bed voel ik kort een soort pijn in me onderrug die rustig weer weggaat. Wat kan ik nu doen? Ik wil liever niet naar de fysio, omdat je vaak oefeningen krijg en ik weet dat ik ze soms vaak genoeg uitvoer en ene gevoel heb dat ik een last ben als ik kom terwijl er miaschien wel niks aan de hand is met me rug.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 10 augustus 2023 1 07
88 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoi,

Ik zou je toch ten zeerste aanraden om WEL naar een fysio te gaan! Bij voorkeur een manueeltherapeut.
Je geeft zelf aan het gevoel te hebben dat er iets verschoven is, een manueeltherapeut kan kan dat controleren en zo nodig corrigeren.

Daarbij kan een fysiotherapeut ook kijken of er iets in je rug aan de hand is wat opgevolgd zou moeten worden met verder onderzoek, door bij voorbeeld een neuroloog.

Blijf er in ieder geval niet mee doorlopen,dan heb je kans dat je straks met blijvende rugklachten zit. Want een jaar is eigenlijk al veel te lang,als ergens een zenuw in de knel zit.

Groet Suus

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 10 augustus 2023 8 53
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]