Answer Question
0
0

Geachte heer / mevrouw

Ik heb diverse klachten buikpijn, ontstoken lichaamsvocht, klachten die soms lijken op diabetes klachten, pijn aan de nieren en slik problemen. Eerst dacht de dokter aan een schimmeltje. Medicatie voor gekregen hielp niet. Daarna kweek gedaan daar vonden ze een backteriele infectie, antibiotica gekregen maar het gaat er niet mee weg. Ik ben ook getest op Soa’s die heb ik niet. Ik ben op zoek naar een oplossing, maar tot nu toe is het niet duidelijk wat ik heb, is er iemand die de symptonen denkt te herkennen en mij verder kan helpen? Alvast bedankt

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 25 november 2015 14 47
89 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat is zonder verder onderzoek moeilijk te zeggen….wat bedoel je met ontstoken lichaamsvocht? Waarvan is een kweek gemaakt?
Ben je man of vrouw en hoe oud ben je? Welke onderzoeken zijn er allemaal gedaan?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 25 november 2015 16 00
Ik ben een vrouw van rond de 30 jaar. Er is een Soa test gedaan, daar bleek dat ik geen enkele soa had, omdat ik aangaf wel afwijkende afscheiding te hebben, is er medicatie voor geschreven tegen een schimmel, dit hielp niet. Er is toen een vaginale kweek gedaan daar kwam een backteriele infectie uit, er is voor een week 2 keer per dag Antibiotica voorgeschreven omdat mijn klachten niet weg gingen met lichte medicatie. Na de antibiotica is mijn probleem niet opgelost. Met ontstoken lichaamsvocht bedoel ik afscheiding. De bij klachten zijn: buikpijn, nierpijn droge mond vermoeid en ik heb soms pijn bij het inslikken van voedsel geen keelpijn maar alsof tussen mijn keel en luchtpijp continue kramp ontstaat. De klachten schommelen tussen klachten die lijken op suiker, klachten die lijken of er iets intern ontstoken is of klachten tussen mijn luchtpijp en darmen. Ik weet niet goed hoe ik het de huisarts uit kan leggen want het zijn allemaal vage klachten.
( unknown at 25 november 2015 23 38)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het is dus mogelijk, dat er nog steeds een bacteriële infectie is. Vraag de huisarts om een verwijzing naar de gynaecoloog. De afscheiding ontstaat hier natuurlijk ook door.
Je andere vage klachten zouden wel eens door stress veroorzaakt kunnen worden.
Doe eens de test op:
http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 26 november 2015 0 23
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB