Answer Question
0
0

Ik heb sinds enkele tijd zeer ernstige last van een pijnlijke hernia. Naast de pijn heb ik sinds gister ook last van een raar gespannen gevoel random mijn bekken/schaamstreek. Dat doet *geen* pijn, maar het is zo’n ongemakkelijk en naar gevoel dat ik wou dat het pijn deed. Ik ben er al de hele dag door aan het huilen en niks lijkt te helpen. Ik kan geen contact opnemen met een huisarts (ik kom er niet doorheen vanwege drukte) en voel me echt hopeloos. Ik ga dit niet nog een dag volhouden. Soms trekt het een beetje weg, maar het blijft er zitten als ik mezelf aanspan van onderen. Het komt telkens weer heftig terug. Hopelijk is dit enigszins duidelijk, ik kan niet meer nadenken helemaal gek word ik. Plassen e.d. gaat prima waardeer ik niet denk aan een verzakking of iets dergelijks. Het is puur het verschrikkelijk gevoel waardoor ik wel van de 15e verdieping kan springen

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 9 juli 2022 12 33
23 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoi,

Ik zou dus wel blijven proberen om de huisartsenpost te pakken te krijgen.
Het is belangrijk om wel contact met een arts te hebben over een veranderd gevoel in de schaamstreek als je een hernia hebt.
Dit heeft niks met een verzakking te maken,maar met de zenuwen in je schaamstreek die geïrriteerd zijn.
Je kunt nu nog goed plassen,maar zodra daar verandering in zou komen( niet kunnen plassen of urine verlies ) is er een reden voor een operatie, vaak met spoed.
Daarom kun je dit nu beter toch bij de hap aangeven.
En wellicht kunnen die iets van medicatie voorschrijven om het gevoel te verlichten.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 9 juli 2022 13 08
Dank je wel Suzan! Huisartsenpost wist het ook niet, maar gelukkig heb ik later wel een belafspraak met een arts. Aan die kan ik dit dan doorgeven. Ik ben echt heel blij met je bericht, dank je!
( Herniaenzo at 9 juli 2022 13 16)
Fijn dat je toch een arts te spreken krijgt! Ik heb zelf 2 hernia's gehad en toen werd er aldoor op gehamerd dat bij een veranderd gevoel in de schaamstreek, of het rijbroekgebied,zoals ze het ook wel noemen,ik contact met de huisarts moest opnemen. Bij mij begon het met tintelingen en op een gegeven moment liep mijn urine eruit zonder dat ik maar iets van aandrang voelde. Toen ben ik met spoed geopereerd. Ik wens jou veel sterkte!
( Suzan at 9 juli 2022 13 45)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB