0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Lor
Gevraagd op 5 januari 2021 17 35
22 bekeken

Beste,

Ik sukkel al enkele maanden met een paar vage klachten. Het begon allemaal met moeite met slikken, maar dit ging over binnen een week. Dan heb ik 2 maanden hoofdpijn en een ijlerig gevoel in mijn hoofd gehad. Ik ben mijn huisarts geweest en naar de kinesist en zij zeiden dat dit door een stijve nek kwam (mijn spieren zaten erg vast). Uiteindelijk is dat voorbij gegaan, maar ik sukkel soms wel nog met een branderig gevoel in m’n been en een raar gevoel in m’n arm. Ook heb ik soms een raar gevoel in de linkerkant van mn hoofd. Ik heb een scolioseoperatie gehad en heb daardoor veel triggerpoints. Nu sukkel ik met een raar gevoel in m’n achterhoofd (links) en ik kan mijn nek horen als die beweegt. Soms heb ik het gevoel dat als ik mijn nek beweeg, die iets te veel beweegt (gelijk een trekking, maar enkel ik voel het, het is soms alsof mn hoofd verkeerd zit). Ook heb ik af en toe een raar gevoel in mijn aangezicht (links boven mijn hoofd en in mn wang). Ik zit veel aan mijn bureau (student, 21 jaar) en ik zit ook vaak in kleermakerszit, maar ik vroeg me af wat u hiervan maakt? Ik ga ook naar een psycholoog wegens angsten en blijkbaar heb ik ook hyperventilatieproblemen.

De pijn, of het raar gevoel, zit ook bijna altijd aan mijn linkerkant. Ik weet dat ik niet het ergste mag denken, maar ik betrap mezelf er wel op dat ik af en toe denk dat het iets is zoals MS. Kunt u hier raad mee?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 5 januari 2021 17 52
Privé antwoord

Het lijken mij toch vooral angst en hyperventilatieklachten. Ik zie met dit klachtenpatroon geen reden om aan MS te denken

Gemarkeer als spam
Geschreven door Lor
Beantwoord door 5 januari 2021 17 55
Privé antwoord

Okey dankuwel voor het antwoord!

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB