Ontstoken haarzakje op penis(?)

Reageren
0
0

Hallo,
Sinds al een maand of twee heb ik een rood bultje op de schacht van mijn penis die niet weg gaat. Het zit precies bij een haartje. In dit bultje zit een bolletje van misschien twee millimeter. Ik heb er geen last van, behalve als ik er aan voel dat het onprettig voelt. Echt pijn doet het niet tenzij ik erin knijp maar dat doe ik liever niet. Toen het ontstond was het een soort van puistje, toen kwam er ook wat pus uit, maar sinds dien is het alleen maar een rood bultje die onmogelijk is uit te knijpen.
Ik vroeg mij af wat ik er mee aan moet. Ik wil graag dat het weg gaat. Ik las dat ik met een pincet het haartje eruit kan trekken, dat het dan weg kan gaan maar ik weet niet of dat wel klopt. Ik heb niet heel veel zin om naar de huisarts te gaan als hij vervolgens zegt dat er niks aan de hand gaat en dat het vanzelf weg gaat. Ik ben wel bereid om er heen te gaan om het weg te laten halen indien nodig (sneetje maken oid?).
Kan iemand mij wat duidelijkheid hieromtrent verschaffen? Ohja, een SOA lijkt me onwaarschijnlijk, de laatste keer dat ik seks heb gehad was in oktober dus daar zit lange tijd tussen.
Alvast bedankt.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 9 maart 2016 1 15
12956 bekeken
0
Talgkliertje..
(Anonymous at 10 maart 2024 4 13)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Waarschijnlijk is er een ontsteking in het haarzakje opgetreden. Als de klacht aanhoudt, raad ik u aan om naar de huisarts te gaan.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Floor
Beantwoord door 13 maart 2016 22 28
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk dat het ontstoken talgkliertje of talgbultje is. Die gaan in de regel ook vanzelf weer weg. Maar dan moet je er niet aan zitten of proberen het uit te knijpen want dan kan dat gaan ontsteken.
Je kunt inderdaad naar de huisarts gaan, die kan het even weghalen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 maart 2016 0 39
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]