0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door R
Gevraagd op 17 augustus 2018 17 40
65 bekeken

Hallo! Ik ga hier even neertypen waar ik mee zit en hopelijk kan u besluiten dat ik mij nergens zorgen om hoef te maken.
2,5 weken geleden ongeveer deed de huisarts een bloedtest, waarbij gekeken werd naar verschillende hormonen in mijn bloed. Hieruit bleek hcg negatief en obv de hoeveelheden andere hormonen wist de arts mij te vertellen dat ik in het begin van mijn cyclus zat. Vorige dinsdag moest ik weer bloed laten trekken, ik vroeg meer uitleg omdat ik niet begreep dat ik in het begin van mijn cyclus kon zitten terwijl ik aan de 3de week van mijn pil zat… ze zei toen dat het kan zijn dat ik toen ergens een eisprong gehad heb en daarom wou ze hcg nog eens nakijken. En later begon ik terug te denken en besefte dat ik in die week dat ik de eerste keer bloed liet trekken, een soort doorzichtige slijmprop verloren ben en ook steekjes rechts in onderbuik. Ik denk dat dit op een zaterdag was (4/8), kan ook vroeger of later geweest zijn. De vrijdag ervoor (3/8) heb ik seks gehad met mijn vriend waarbij hij ook in mij klaarkwam. We hadden ook seks op maandag (6/8), waarbij hij niet in mij klaarkwam. Stel dat ik toch een eisprong gehad zou hebben 1 van die dagen en dat er een bevruchte eicel was. Zou de huisarts dit dan al kunnen gezien hebben in mijn bloed op 14/8? Aan de telefoon zei ze dat hcg negatief was op 14/8, maar ze zei verder niets over mijn cyclus en was gehaast. Moet ik nu binnenkort nog een test doen om te kijken of ik toch zwanger ben? Of is dat nu volledig uitgesloten?
Ik heb ook eens aan mijn baarmoedermond gevoeld en schrok dat ik die al kon voelen als ik maar een halve vinger inbracht en heeft de vorm van lippen, kan dit duiden op zwangerschap? Zo niet, op wat dan wel?
Heel erg bedankt op voorhand!

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB