0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 3 februari 2016 15 01
177 bekeken

Sinds ongeveer midden december begonnen de klachten, kwellende jeuk waardoor ik ging peuteren in mijn oren, daarna kwam er vocht uit mijn oor wat ook niet prettig rook. Ik ben toen naar de dokter gegaan in januari, en vertelde mij dat ik een gaatje in mijn trommelvlies had (links). Hij gaf me antibiotica druppels en de klachten verdwenen snel. De laatste paar keer dat ik ging druppelen kreeg ik erg last van oorgeruis (links). Ik besloot terug te gaan naar de dokter, dit was ongeveer na 1,5 week. Het gaatje in mijn trommelvlies was geheeld, en ik hoorde dat geruis dus blijkbaar door de druk. Het zal over moeten gaan.
Paar dagen daarna weer terug gegaan naar de apotheek en ik kreeg neusspray mee, dit heb ik maar 2x gebruikt omdat ik er onwijs misselijk van werd. Nu heb ik een homeopatische neusspray meekregenen en ook iets om te slikken. VAndaag heb ik mezelf betrapt in mijn slaap dat ik weer heb lopen peuteren, ik werd wakker met heel licht geel vocht op mijn kussen, dit stinkt niet en mijn oor stinkt ook niet. Ik heb wel last van mijn linkeroor, het prikt een beetje dit is niet heel pijnlijk of vervelend, ik zal de pijn op een schaal van 1-10 een 2/3 geven. Mijn vraag ik nu dus, moet ik terug naar de dokter of gaat dit vanzelf over? (ik ben 19 jaar)

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 3 februari 2016 16 52
Privé antwoord
Dit gaat vanzelf over! Als dat niet zo is na 3 weken ga dan terug naar de dokter. Dat geruis zou ook nog kunnen komen door gehoorverlies, heb je altijd al problemen gehad met je gehoor?
Gemarkeer als spam
Geschreven door Liefje
Beantwoord door 3 februari 2016 17 32
Privé antwoord
Nee ik heb het nog gevraagd aan mijn moeder maar als kind zijnde heb ik ook geen klachten gehad, wel eens pijn maar dat is normaal. Dit is de eerste keer dat ik echt ziek ben aan me oor, wel heel veel muziek geluisterd (hard) maar heb nooit piepjes gehoord, en ik heb zeker geleerd van deze ontsteking ik ga nooit meer hard muziek luisteren en als ik uitga ga ik speciale oordopjes kopen
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 februari 2016 19 24
Privé antwoord

Wacht het nog even af. Als de klachten langer aanhouden ga dan terug naar de huisarts en vraag eventueel een verwijzing naar de KNO arts

Gemarkeer als spam
Geschreven door Liefje
Beantwoord door 4 februari 2016 13 44
Privé antwoord
Heb gebeld met de assistente en ze zei dat ik weer moet beginnen met sofradex (oordruppels) en moet over 3 weken weer terug komen. Ik heb geen druk meer dus ze denkt dat mijn trommelvlies weer is opengeschoten. Nu maar afwachten dus…. ik hoefde me geen ernstige zorgen te maken.
Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 5 februari 2016 0 28
Privé antwoord
Wel word ik h-e-l-e-m-a-a-l gestoord van dat geruis. vooral nu, als ik moet gaan slapen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB