Answer Question
0
0

Bij mij is vorig jaar een verstandskies getrokken en ik heb een wortelkanaalbehandeling gehad. Dit alles in de linker bovenkaak. Ben verdoofd met Septanest en Ultracaine DS Forte. Nu heb ik begrepen dat dit beide troep is om mee te verdoven. Kreeg enkele weken na de ingreep paniekaanvallen en ook hevige pijnscheuten in bovenkaak en tong. Daarna oorsuizingen gekregen. Kan dit inderdaad ontstaan door de verdovingsvloeistof? Volgens de tandarts zijn er geen zenuwen beschadigd, maar volgens mij wel. Heb nu volgende week een afspraak bij het ACTA en ik hoop nog van deze klachten af te komen. Zit al sinds vorig jaar augustus ziek thuis. Help!!!!!!

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 30 maart 2019 14 32
61 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

"Kreeg enkele weken na de ingreep paniekaanvallen en ook hevige pijnscheuten in bovenkaak en tong. Daarna oorsuizingen gekregen." Dat zal net van de verdoving zijn. Dan had je die klachten meteen moeten hebben.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 30 maart 2019 15 24
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Op 3 augustus is de verstandskies getrokken en op 4 augustus voelde ik mij al hartstikke beroerd. En 6 augustus voelde ik mij nog beroerder. Toen op 13 augustus had ik mijn eerste paniekaanval.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 30 maart 2019 16 22
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB