0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 22 januari 2017 12 10
85 bekeken

Beste,

Ik heb onlangs in een serie gezien ( Code Black ) dat er een operatie bestaat voor Parkinson. Nu had ik al een paar websites na gegaan of het wel echt bestaat maar nog kom ik op het resultaat dat er een operatie daarvoor bestaat. Maar mijn moeder zegt tegen me dat dat echt niet bestaat.
Mijn vraag nu: Zou u me kunnen zeggen of er wel degelijk een operatie bestaat voor Parkinson?

zo\’n operatie bestaat wel. Mijn vader heeft een operatie gehad. Deep Brain Stimulation heet het. Het is een hersenoperatie die een aantal klachten van parkinson kan verlichten of wegnemen. Er wordt een kastje geplaatst in de borst en er worden elektronen in de hersenen geplaatst. Gevaarlijke operatie maar in Tilburg zijn ze er gespecialiseerd in en ik denk dat er ook nog wel ander ziekenhuizen in nederland zijn die dit soort operaties goed uitvoert. Maar het is zeker de moeite waard. Mijn vader heeft er ontzettend veel profijt van en is veel actiever.
(ananasje at 23 januari 2017 15 08)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 22 januari 2017 13 05
Privé antwoord

Code Black is een fictief verhaal, net zoals andere films. De hoofdrolspelers zijn allemaal acteurs. Je moet toch leren onderscheid te maken tussen films en documentaires. Je geloofd toch ook niet dat Batman bestaat, of dat Man In Black echt is?
Zo’n operatie bestaat dus niet.

zo’n operatie bestaat wel. Mijn vader heeft een operatie gehad. Deep Brain Stimulation heet het. Het is een hersenoperatie die een aantal klachten van parkinson kan verlichten of wegnemen. Er wordt een kastje geplaatst in de borst en er worden elektronen in de hersenen geplaatst. Gevaarlijke operatie maar in Tilburg zijn ze er gespecialiseerd in en ik denk dat er ook nog wel ander ziekenhuizen in nederland zijn die dit soort operaties goed uitvoert. Maar het is zeker de moeite waard. Mijn vader heeft er ontzettend veel profijt van en is veel actiever.
(ananasje at 23 januari 2017 15 05)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 23 januari 2017 17 13
Privé antwoord

Dat klopt inderdaad. DBS is soms inderdaad mogelijk.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB