0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Alice
Gevraagd op 27 januari 2019 10 41
115 bekeken

Dag,

Het is een probleem waar ik misschien al wel 8 jaar last van heb. Ik ben nu 21 en ben vrouw. Als ik gedurende de dag normaal eet zwelt mijn buik op. Daardoor voel ik me ongemakkelijk bij het dragen van strakke kleding. Ik vind het vreselijk, aan het eind van de dag lijk ik wel 6 maanden zwanger terwijl ik in de ochtend vaak een platte buik heb. Ik heb al vanalles geprobeerd. Ik kauw mijn voedsel goed, eet vezels, vers fruit en groente en drink 1,5 tot 2 liter water per dag en maar een paar keer in de week frisdrank. Ik eet zeker wel eens wat lekkers in de week maar dat zou moeten kunnen. Recent heb ik de huisarts gebeld, de assistente wimpelde me af met de boodschap dat ze me wel macrogol zou voorschrijven. Aldus een laxeermiddel. Ik ga maar om de drie dagen naar het toilet of om de twee dagen zolang als ik me kan herinneren. Dit gaf echter wel meer stoelgang maar ik had door dat middel niet alleen een opgeblazen buik maat ook pijn. Het mocht ook niet voor lange tijd. Het helpt niks. Ik wil er zo graag vanaf maar ik weet het gewoon niet meer.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 27 januari 2019 11 06
Privé antwoord

Wat is je lengte, wat is je gewicht?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Alice
Beantwoord door 27 januari 2019 12 18
Privé antwoord
Bedankt voor uw respons. Ik ben 1.70 en ik weeg 57 kilo.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Heyo
Beantwoord door 27 januari 2019 17 40
Privé antwoord
Probeer betaine hcl? Glutathione paardebloem of gele gentiaan? Boldocynara van a vogel helpt mij soms ook. Wel opletten bij de hcl als je toch genoeg maagzuur hebt.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Alice
Beantwoord door 27 januari 2019 19 22
Privé antwoord
Bedankt Voor je tips anonymous. Helaas heb ik al een hoop van die middeltjes geprobeerd. Het slaat niet aan, het gebeurt soms zelfs als ik alleen maar water drink en dan ook maar een glas. Zijn er nog dingen die ik kan doen?
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 27 januari 2019 23 14
Privé antwoord
Misschien dat ze nog een tip hebben maar als die middeltjes niet werken…

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB