0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door moofri
Gevraagd op 9 november 2017 14 07
71 bekeken

Via de assistente van mijn huisarts hoorde ik dat de huisarts, in overleg met de apotheek, besloten heeft mij te doen stoppen met Avodart. Ik ben 92 en had vele jaren geleden een goedaardige prostaatvergroting. Na diverse bezoeken aan uroloog vele jaren lang Avodart gebruikt en met zeer goed resultaat. Geen plasproblemen meer en ondanks mijn leeftijd nog heel goed in de running. Enkele jaren geleden meldde de uroloog dat ik door moest gaan met Avodart maar dan om de dag en bedoeld als “onderhoud” Bovendien was bezoek aan hem niet meer nodig, dat kon nu via de huisarts waar ik nu eenmaal per jaar komt en om de 3 maanden bij de assistent.
Ik vind het vreemd dat de beslissing om dit medicijn niet meer te nemen genomen is zonder daarover met mij te overleggen. Ik twijfel of ik met deze beslissing akkoord kan gaan en er dus goed aan zou doen met Avodart te stoppen. Wat is uw mening ?
Hartelijk dank voor de te nemen moeite, F. Moorer, Bennebroek

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 november 2017 15 29
Privé antwoord

Het is sowieso een slechte zaak, dat de huisarts dat doet zonder dat vooraf met je te overleggen. Dat zou ik sowieso niet accepteren en de huisarts hierover aanspreken. En dan vervolgens vragen wat de reden is om dat te doen tegen het advies van de uroloog in.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB