0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Sam81
Gevraagd op 13 maart 2019 0 45
15 bekeken

Ik ben een vrouw van 37 jaar en heb al enkele jaren last van doorbraakbloedingen of spotting. Ongeveer een half jaar geleden ben ik op aanraden van mijn gynaecoloog begonnen met de pil in een poging om deze bloedingen te stoppen. Ik heb vier maanden Helen genomen en nadien vier maanden Louise. De klachten zijn enkel erger geworden. Met de pil Louise had ik bijna twee weken aan een stuk doorbraakbloedingen die gevolgd werden door mijn menstruatie tijdens mijn stopweek. Ik ben meermaals grondig onderzocht door mijn gynaecoloog; ik heb geen soa’s of andere medische aandoeningen en ik ben niet zwanger.

Zondag ben ik begonnen met een nieuwe pil, Qlaira. De dag nadat ik mijn laatste werkzame pil (Louise) heb genomen ben ik meteen begonnen met Qlaira zoals op de bijsluiter stond. De daaropvolgende dag ben ik echter onmiddellijk hevig beginnen bloeden.
Is het normaal dat ik bij overgang van een combinatiepil naar Qlaira zo hevig begin te menstrueren in de eerste week? Normaal gezien zou ik toch niet mogen menstrueren als ik de pil doorneem? Of tenminste niet zo hevig of zo lang?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 13 maart 2019 22 12
Privé antwoord

Bij het wisselen van de pil kan dat wel eens gebeuren

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB