Answer Question
Categorie:
0
0

Eind september gestopt met de pil. In dec is door de huisarts vastgesteld dat mijn cyclus 26 dagen is. Mijn menstruatie kwam echt om de 26 dagen. Geen dag meer of minder. Mijn laatste menstruatie was op 29 nov. En duurde 3 dagen. Sinds ik met de pil ben gestopt zijn het steeds 3 dagen.. wel met flink vloeien en 2de dag klontjes en voordat ik het moet worden pijn in me buik ervaart. De volgende menstruatie stond gepland op 25 dec jl. er gebeurde helemaal niks. Had ook niet het idee dat ik ongesteld ging worden. Had wel last van trekkend gevoel in buik, misselijk wakker worden, wat meer plassen, onrustig slapen en gespannen borsten en pijnlijke tepels (vind ik raar had bijna geen gevoel in me tepels zitten doordat ik een borstverkleining had gehad 8 jaar geleden) ongeveer vanaf +/- 25 dec. Inmiddels was het al 29 dec en had nog niks in de ochtend. ‘S middags na het plassen veegde ik wat roze bloed mee. Maar er gebeurde niks toen ik een maandverband gebruikte. Pas vroeg in de avond begon ik wat (helder) rood bloed te druppelen. En dat gebeurde tot in de middag van 30 dec. Ik kreeg op die dag iets meer bruin bloed er tussendoor en ‘s avonds was het weg. Ik en me vriend doen het regelmatig zonder condoom. “Voor het zingen de kerk uit” dat is meestal. Weten wat de risico’s daarvan zijn. Het is welkom als het gebeurt.

Maar mijn vraag is is dit nog steeds omdat ik gestopt met de pil of is er toch wat anders? Dit echt omdat het maar eigenlijk 1,5 dag ongeveer duurde en totaal anders is dan dat ik al die jaren heb gehad. Geen buikkrampen en geen hoofdpijn.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 31 december 2016 18 19
60 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het kan door het stoppen van de pil komen. Dat is op zich nog niet zo vreemd. Je kunt natuurlijk een zwangerschapstest doen ..

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 1 januari 2017 2 27
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB