0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Menny
Gevraagd op 28 juli 2019 18 55
36 bekeken

Hoi allemaal,

Ik weet niet als er dames zijn die ddit ook meegemaakt hebben maar dit mmaakt mij echt zenuwachtig en hou er een twijfelachtig gevoel van over.

Hier komt het;
Ik heb al langer dan een week krampen in mijn onderbuik die lijken op menstruatiekrampen. Ze houden even aan en verdwijnen later. Ze komen wel de hele dag door terug. Ik heb sinds 2 weken ook een super duizelig en opgeblazen gevoel daarnaast voel ik mij super misselijk en oververmoeid. Ik voel mij misselijk maar geef niet over. Ik ben tevens 4 dagen overtijd. Gister een testje gewaagd (huismerk) en die kwam negatief uit.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 30 juli 2019 10 16
Privé antwoord

Als je 4 dagen overtijd bent, kun je in principe nog geen zwangerschapssymptomen hebben. Dus je klachten moeten dan toch een andere oorzaak hebben. De warmte, te weinig geslapen, verkeerd gegeten of gedronken...

Gemarkeer als spam
Geschreven door Denz
Beantwoord door 2 augustus 2019 23 44
Privé antwoord

Ik had zelfs voor dat ik overtijd was klachten! Mijn borsten werden groter en gevoeliger, daaraan wist ik dat ik zwanger was dus een test gedaan. Ik zou nog even een paar dagen wachten en nog een test doen. Is die negatief en de menstruatie blijft na een week nog uit dan even contact opnemen met de huisarts.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB