Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Ik
Gevraagd op 18 januari 2019 23 21
41 bekeken

Ik heb op 10/1, 11/1, 14/1 en 18/1 een extra pil genomen. Dus 2 pillen ipv 1. Kan ik ovuleren door de fluctuaties in mijn hormoonspiegel?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Ik
Beantwoord door 18 januari 2019 23 23
Privé antwoord
Ik zie net dat u gereageerd hebt op andere vragen, ik hoop dat u dit nog ziet, ik maak me zorgen 🙁
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 18 januari 2019 23 49
Privé antwoord

Kun je me ook vertellen waarom je die extra pillen hebt genomen? Als je de pil gebruikt heb je in de regel geen ovulatie. Dat is juist de bedoeling van de pil

Gemarkeer als spam
Geschreven door Ik
Beantwoord door 19 januari 2019 0 13
Privé antwoord
Ik ben een aantal jaren geleden ten val gekomen met mijn fiets. Mijn hoofd tegen de stoep en mijn kortetermijngeheugen is heel erg slecht door de bloedingen die de klop heeft veroorzaakt. Ik ben deze dagen ‘s avonds bij mijn vriend gegaan, twijfelde of ik mijn pil wel genomen had en heb toen telkens een genomen van de reservestrip die ik bij mijn vriend heb liggen. Ik wil zo snel mogelijk van de pil af, dit is voor mij echt niet meer te houden met mijn slechte geheugen. Ik wil een spiraaltje laten zetten, want de pil was een goede oplossing toen ik nog “normaal” was, maar met mijn situatie nu is het alles behalve optimaal voor mij. Ik kan dus niet ovuleren hierdoor? U bent hier zeker over?
Gemarkeer als spam
Geschreven door Ik
Beantwoord door 19 januari 2019 0 18
Privé antwoord
Dit was misschien iets te persoonlijke info, maar mijn geheugen gaat er steeds op achteruit in de afgelopen maanden. Ik heb iedereen in m’n omgeving heel hard nodig om me te helpen. Hopelijk begrijpt u mijn situatie een beetje. Kan ik seks hebben zonder condoom?
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 19 januari 2019 13 26
Privé antwoord

Het nemen van de extra pillen, heeft geen invloed op de werking van de pil. Dat is dus geen probleem. Het zal invloed hebben op je cyclus. De menstruatie in de stopweek zou dus uit kunnen blijven

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB